Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frisk Asker topper Get-ligaen

Frisk holder fast i tabelltoppen - Vålerenga sliter tungt

Frisk slo Storhamar etter straffeslag.

NY SEIER: Det måtte straffeslag til for å avgjøre da Frisk Asker slo Storhamar borte i Get-ligaen torsdag. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
NY SEIER: Det måtte straffeslag til for å avgjøre da Frisk Asker slo Storhamar borte i Get-ligaen torsdag. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frisk Askers TJ Foster scoret den avgjørende straffen da serielederen slo Storhamar 4-3 borte i eliteserien ishockey torsdag kveld.

Patrick Thoresen sendte riktignok Storhamar i ledelsen, og Martin Rønnild la på til 2-0 før det var spilt ti minutter. Patrick Wall, Cato Cocozza og Nick Paguie snudde for Frisk i 2. periode, før Joachim Jensens 3-3-scoring sendte kampen til forlengning. Den endte målløst, men i straffeslagkonkurransen var serielederen best.

Serietoer Sparta er bare poenget bak Frisk med sine 13 poeng, og også sarpsborglaget trengte forlengning og straffer for å avgjøre med 3-2 borte mot Lørenskog. Hermann Kopperud skjøt straffen som sørget for to poeng til Sparta.

Fra Sparta er det nå en luke på tre poeng ned til Storhamar på 3.-plass.

Regjerende serie- og norgesmester Stavanger Olilers tok sin annen seier på fem kamper og er oppe på 5.-plass på tabellen etter at Stjernen ble slått 2-0. Spencer Humphries og Kristian Forsberg nettet.

Kongsvinger sto bak rundens overraskelse med 2-0 hjemme mot Lillehammer etter scoringer av Eirik Myhre Slåsletten og Håvard Ingerød Steen.

For Vålerenga er det full krise. Laget tapte sin femte kamp av like mange mulige med 2-5 mot Manglerud Star. Vålerenga hentet opp to mål i byderbyet og hadde 2-2, men tre MS-mål i kampens siste 4.13 minutter sørget for en ny VIF-smell.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!