Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frisk holdt unna

Men fikk to raske i baken.

Frisk Asker var på vei mot en enkel 5-1-seier mot tabelljumbo Comet. Da slapp Asker-gutta seg ned på jumbonivå og fikk to raske i baken.

Frisk tok seg imidlertid sammen og sikret tre poeng i Askerhallen.

- Vi er fornøyd med seieren, men det er dumt å slippe seg ned mot slik motstand. Jeg er ikke fornøyd med de to siste baklengsmålene, det var ikke godt nok fra vår side, sa Frisk-trener Christian Haune til NTB.

- Hvorfor slipper dere Comet til?

- Vi ledet med fire mål og gutta har spilt annenhver dag i lang tid. Et tett program og du blir mentalt sliten. Ikke fysisk, men innstillingen blir litt for tidlig «ja, så vant vi den kampen», sa Haune.

Med seieren gikk Frisk forbi Storhamar på tabellen og opp på en 4. plass. Nå venter bonuskamper mot Stjernen.

- Vi må ikke slippe oss ned mot Stjernen, men en kamp mot Stjernen kan ikke sammenlignes med et møte med Comet, advarte Haune.

Henrik Aaby og Jan Bohac var kampens fremste aktører. Frisk-duoen imponerte. Aaby scoret to og assisterte til to, mens Bohac nettet 5-1 etter forspill fra Marc Chouinard og Tomi Pöllönen.

I en annen kamp i kveld vant Lillehammer 5-2 mot Bergen på borteis. Tomas Srsen scoret to og assisterte til Michal Kankas 1-3.

AMPERT: Dommeren stopper ett av flere tilløp til slossing.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media