Frisk Ivers vil ha spissrolle

- Alle her kjemper om en plass i startelleveren, sier Steffen til Dagbladet.no.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Fortsatt litt grumsete i stemmen møtte Steffen Iversen til landslagstrening på Ullevaal i dag. I går sto han som kjent over på grunn av en forkjølelse han har slitt med hele uka.

- Det er en liten nedtur å ha vært sjuk hele uka, men forhåpentligvis har det ikke satt meg så mye tilbake. Formen er bra den, sier Iversen til Dagbladet.no.

Forrige gang han var med landslaget, var bortekampen mot Nord-Irland i februar. Men han tror ikke utsiktene til en plass i startelleveren er dårligere av den grunn.

- Alle her kjemper om en plass i førsteelleveren. Det er derfor jeg er her også, sier Iversen.

Det er den gode tippeligaformen for Vålerenga som har gitt ham tillit hos Åge Hareide igjen. Og uten at Iversen har pratet med sjefen om det, tror han mest på en plass som hengende spiss.

- Jeg tror det er mest aktuelt med den hengende spissrollen. Jeg har ikke pratet så mye med ham (Hareide, red.anm.) om det ennå, men det blir vel et par samtaler i dagene som kommer.

I rollen som hengende spiss har Frode Johnsen og Tore Andre Flo vekslet på spilleminuttene under Hareide. Og nå har jo Tore Andre gitt seg med landslagsfotball?

  • Vidar Riseth trener bare rolig i dag. Etter behandling av en sliten lårmuskulatur i går, var han veldig øm i morges.

    - Det var vondt å stå opp i morges, men jeg tror ikke det er noen fare med kampen på lørdag, sier Riseth til Dagbladet.no. Og får medhold av landslagslege Thor Einar Andersen i den vurderingen.

    - Men jeg vil ikke ta noen sjanser.

    Det handler tross alt om Italia lørdag.

KLAR TIL START: Steffen Iversen vil ikke være stallfyll mot Italia.