Frisk og best!

VAL-D'ISERE (Dagbladet): Endelig fikk Lasse Kjus noe å juble for. To vintrer med sjukdom og dårlige resultater gikk hardt ut over motivasjonen. Så mye at Lasses mangeårige servicemann ville droppe samarbeidet foran denne sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg kjørte med riktig innstilling i dag og ga gass, sa en strålende fornøyd Kjus etter utforseieren i Val-d'Ishre i går.

Det er lenge siden den gnisten har vært der.

- Jeg har slitt med mye sjukdom de to siste sesongene. Når man er sjuk, er det vanskelig å yte maksimalt. Og da kan det se ut som om motivasjonen er borte. Det er vanskelig å holde humøret oppe når ting ikke fungerer, sier Lasse til Dagbladet.

Den gnisten som ga seier og 205000 franske franc (ca. 250000 kroner) i går, er den gnisten servicemann Hans Petter Habersatter har etterlyst de to siste sesongene.

Hjelper

Østerrikeren har vært Lasses aller beste hjelper siden Kjus slo igjennom som alpinist. I flere vintrer har han jobbet seint og tidlig for å gi nordmannen topp preparerte ski. De skia har igjen gitt OL-gull, VM-gull og sammenlagtseier i verdenscupen. Habersatter ville jobbe med vinnere, og i flere sesonger var Kjus akkurat det .

Men i vår ville den erfarne skimannen bryte samarbeidet med Lasse etter et par svake sesonger. Han mente Kjus var blitt for opptatt av andre ting enn å være best i alpinbakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer