Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frisk slo voldsomt tilbake

VIF dummet seg ut på Jordal.

Seriemester Frisk-Asker slo voldsomt tilbake mot Furuset i den andre kvartfinalekampen tirsdag. Askerbøringene vant til slutt 8-2.

For Frisk sto Cameron Abbott for fire av målene. Han gjorde 1-0 i 1. periode hvor Furuset utlignet. I midtperioden gjorde Mats Zuccarello Aasen 2-1 før Abbott gjorde tre kjappe mål. Furuset som sjokkerte med 5-3-seier i den første kvartfinalen søndag klarte bare å redusere en gang.

Ellers bar kampen i Askerhallen preg av veldig mye stygt spill. Dommeren måtte ut med 75 utvisningsminutter til hjemmelaget og 93 til Furuset. Frisks Rikard T. Fjeld og Lars-Erik Forsberg pådro seg matchstraff.

Vålerenga skuffet sine tilhengere hjemme på Jordal og måtte se at Lillehammer var best. Det endte 7-5 til gjestene etter at lagene innledningsvis byttet på å ha ledelsen. I siste periode gikk gjestene opp til 6-3 før hjemmelaget startet sluttspurten - for sent skulle det vise seg. Lagene møtes i det tredje oppgjøret allerede onsdag i Kristins Hall.

I kampen mellom Storhamar og Stavanger på Hamar ble det nok en jevn batalje. Hamar-laget avgjorde kampen til sin fordel i siste periode da Nathan Martz satte inn 2-1-målet med snaue to minutter igjen å spille. Hamar-laget leder 2-0 i kamper.

Med 2-0 i kamper har også Sparta Sarpsborg tatt føringen i Østfold-derbyet mot Comet. Det ble en tøff og tett kamp hvor hjemmelaget tok ledelsen to ganger, mens gjestene klarte å reduserte begge gangene. Men da det ble 3-2 klarte ikke Comet å komme tilbake.

(NTB)

UTKLASSET FURUSET: Frisk Asker tapte den første sluttspillkampen mot Furuset, men slo voldsomt tilbake og vant 8-2 i kveld. Her jubler Cameron Abbott for scoring. Foto: SCANPIX
UTKLASSET FURUSET: Frisk Asker tapte den første sluttspillkampen mot Furuset, men slo voldsomt tilbake og vant 8-2 i kveld. Her jubler Cameron Abbott for scoring. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media