Frisk til sykehus

Kampen mellom Roma og Dinamo Kiev ble avlyst etter at den svenske dommeren Anders Frisk ble truffet av en gjenstand i pausen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kampfakta fra kveldens kamper nederst i artikkelen.(Dagbladet.no): Sveriges toppdommer Anders Frisk ble sendt til sykehus etter det usmakelige angrepet fra rasende Roma-fans på tribunen.

Frisk viste ut hjemmelagets Phillippe Mexes på overtid i første omgang. Da ledet allerede gjestende Dinamo Kiev 1-0 etter et frisparkmål av Gavrancic.

På vei inn i garderoben i pausen skjedde det: Roma-fansen kastet gjenstander etter Frisk, og en gjenstand som kunne se ut som en lighter traff svensken midt i hodet, nesten framme i panna.

Ifølge La Gazzetta dello Sports nettutgave skal gjenstanden ha blitt kastet fra VIP-tribunen, skriver NTB.

Frisk gikk ned for telling, men kom seg på beina og ble geleidet inn i garderoben av assistentdommerne, mens blodet fosset nedover ansiktet hans.

Andre omgang lot vente på seg, og etter 20 minutter kom beskjeden om at Frisk var kjørt til sykehus. Beslutningen ble fattet av Anders Frisk selv.

Til slutt kom beskjeden om at kampen ble avbrutt. Det er foreløpig uklart hvilken konsekvens episoden får for utfallet av kampen og for Roma som klubb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer