Frisk yppet seg mot serielederen. Men så våknet Oilers

Kom tilbake i tredje periode.

SEIER: Stavanger Oilers, her ved  Mats Mostue, vant mot Frisk Asker etter en sluttspurt. Foto: NTB Scanpix
SEIER: Stavanger Oilers, her ved Mats Mostue, vant mot Frisk Asker etter en sluttspurt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stavanger så ut til å gå mot et tap for overraskelsen Frisk Asker i eliteserien ishockey, men serielederen kom kraftig tilbake og sikret seieren med to sene scoringer i tredje periode.

I en jevn første periode tok hjemmelaget ledelsen 1-0 ved Kristian Forsberg. Frisk og Torstein Nordrum svarte kort etter.

I midtperioden sendte Petter Kristiansen gjestene opp i ledelsen til 2-1. Ledelsen holdt seg helt fram til litt under fire minutter igjen på kampuret. Da først fikk Oilers sin utligning ved Henrik Solberg etter å ha trykket på. 1.14 minutter senere skulle Josh Soares bli matchvinner for Stavanger og trygge serieledelsen.

I Østfold-derbyet i Sparta Amfi mellom Sparta og Stjernen var det Sarpsborg-laget som kunne juble for alle tre poengene med 4-3-seier. Dermed fikk Sparta også revansj fra tapet i serieåpningen. Laget holder annenplassen på tabellen, ett poeng bak Stavanger.

Backen Patrick André Bovim ble den store helten for de blå med sine to scoringer i midtperioden. Sparta var i føringen det meste av kampen, men avgjørelsen falt ikke før Mats Weberg fant nettmaskene snaue seks minutter før slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer