Get-ligaen

Friske tendenser fra fjorårets NM-vinner

Frisk Asker vant hele 5-1 hjemme over tabellnabo Lillehammer i eliteseriens ishockey torsdag kveld.

STORSPILTE: Frisk Askers Anders Bastiansen. Foto: NTB/Scanpix
STORSPILTE: Frisk Askers Anders Bastiansen. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Frisk Asker har ikke hatt for mange storseirer i årets grunnserie, men mot Lillehammer løsnet det litt. 5-1 og tre poeng betyr at de klatret forbi Vålerenga og inntok 3.-plassen på tabellen.

De tok ledelsen 4.17 minutter ut i 1. periode. Victor Björkung scoret etter assist fra Reid Petryk og Lavoive Alexandre.

28.30 minutter ut i 2. periode kom 2-0. Viktor Granholm nettet med assistanse fra Christian Kåsastul og Endre Medby. 2.40 minutter senere kom 3-0. I likhet med 2-0 kom også 3-0 i spill fem mot fire.

Mikael Dokken var målscorer, og assistenter var Anders Bastiansen og Hampus Gustafsson. Adrian Danielsen reduserte for Lillehammer mot slutten av 2. periode.

Christian Kåsastul ble kåret til kampens beste spiller av en lokal jury.

4.55 minutter var spilt av siste periode da veteranen Anders Bastiansen la på til 4-1. Christian Kåsastul var ensom assistent. Drøye tre minutter før full tid kom 5-1-scoringen.

Viktor Granholm scoret sitt andre med Lavoive Alexandre og Hampus Gutsfasson som assistenter.

Det ble spilt ytterligere to kamper torsdag kveld. Manglerud Star ligger sist på tabellen, og de fikk det tøft hjemme mot Sparta og tapte 2-6. Grüner tapte 2-4 hjemme for Stjernen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer