Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Friskmelder Cole etter utroskapsstorm

Chelsea-stjerne midtpunktet i såpeopera.

• Fem Premier League-kamper direkte fra kl. 20.45.

(Dagbladet.no): Ekteskapet mellom superparet Ashley og Cheryl Cole er blitt satt kraftig på prøve, etter at engelske tabloider fikk nyss i at Chelsea-stjernen hadde vært utro med frisøren Aimee Walton.

Det var etter 2-0-seieren mot Sunderland den 8. desember - hvor 27-åringen spilte hele kampen - at en snydens Cole skal ha havnet til sengs med Walton.

Sidespranget endte med at jenta ble gravid. I etterkant tok hun opp samtaler hun hadde med Coles representanter, hvor de angivelig forsøker å bestikke henne til å ta abort, og frister med penger og dyre ferier.

Hun har også et lydopptak hvor Cole selv sier han «skjelver» etter å ha mottatt nyheten om graviditeten.

Lydopptakene solgte Walton til The Sun - som sammen med Daily Mirror og News of The World har kjørt daglige Cole-oppslag, med stadig nye avsløringer.

- Har tankene på riktig sted

Chelsea-backen spilte ikke i FA-cupkampen mot Wigan i helga.

image: Friskmelder Cole etter utroskapsstorm

På grunn av krisemøter med advokatene og Cheryl, hevder tabloidene. Av sportslige årsaker, insisterer Chelsea-manager Avram Grant.

Mot Reading i kveld kan han være tilbake. Grant sier Coles fravær er et resultat av rotasjonshensyn, og at Coles mentale tilstand er fin til tross for alle sex-historiene.

- Han har tankene på riktig sted. Han er en ekte profesjonell, han er klar. Men jeg forsøker å rotere spillere for å holde dem friske, fordi vi har mange kamper foran oss. I posisjonen han spiller kan vi tillate oss det. Men han er OK, gjentar Grant ifølge Sky Sports.

Flere jenter har stått fram

Det skal imidlertid en uhyggelig sterk psyke til for å ikke la seg påvirke av det massive trøkket med negativ oppmerksomhet. I kjølvannet av Walton har to nye jenter stått fram i tabloidene og fortalt om sine eventyr med Cole.

Cheryl Cole rapporteres å være i tenkeboksen med tanke på ekteskapets framtid.

Grant hevder likevel at spillerne hans ikke lar seg affisere av skandalehistorier.

- Jeg velger spillere som er tøffe i hodet. De har opp- og nedturer, men om de er profesjonelle, vil det ikke forstyrre dem, sier Grant.

KLAR MOT READING: Ashley Cole får de fleste detaljer om privatlivet brettet ut om dagen, og opplever ekteskapskrise med Cheryl. Men Avram Grant forsikrer at venstrebacken er klar for kamp mot Reading i kveld. Foto: AFP
KLAR MOT READING: Ashley Cole får de fleste detaljer om privatlivet brettet ut om dagen, og opplever ekteskapskrise med Cheryl. Men Avram Grant forsikrer at venstrebacken er klar for kamp mot Reading i kveld. Foto: AFP Vis mer
<B>TRØBBEL PÅ HJEMMEBANE:</B> Ashley Cole og Cheryl Cole i lykkeligere stunder.
<B>ER I TENKEBOKSEN:</B> Girls Aloud-stjerne Cheryl Cole.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media