Friskmeldt Ciljan blir klar til tirsdag

Sluttet seg til RBK-troppen etter influensa.

(Dagbladet.no): Da Rosenborg-troppen fredag reiste til tyske Essen for å trene, ble Per Ciljan Skjelbred igjen i Trondheim.

20-åringen ble vært influensasjuk denne uka, og fikk beskjed om å holde senga i stedet for å bli med på flyet til Tyskland. I dag reiste Skjelbred imidlertid etter, og rakk fram til kveldsmaten med lagkameratene.

Rosenborg regner med å ha sin formsterke indreløper klar til den avgjørende gruppekampen i Champions League mot Schalke på tirsdag.

- Per er i fin form nå, det er ikke noe problem. Han blir klar til tirsdag, sier lege Ketil Holen til RBK.no.

Holen varsler at det kan være aktuelt å gi Skjelbred en lett økt i morgen formiddag for å få ham i gang etter sjukdommen. Uansett kommer han til å være med på treningen på Veltins Arena i Gelsenkirchen i morgen kveld.

LANG REISEDAG: Per Ciljan Skjelbred kom i kveld fram til Essen etter en lang reisedag med forsinkelser underveis. Her på vei hjem fra landskamp på Malta i november. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
LANG REISEDAG: Per Ciljan Skjelbred kom i kveld fram til Essen etter en lang reisedag med forsinkelser underveis. Her på vei hjem fra landskamp på Malta i november. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix Vis mer
Friskmeldt Ciljan blir klar til tirsdag