Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Friskmeldt Knudsen på benken

Landslagskeeperen slipper ikke direkte inn på laget.

TILBAKE, MEN BENKET: Landslagskeeper Jon Knudsen viste fram den brukkede fingeren sammen med landslagslege Tor Einar Andersen tidligere i vår. Nå er Knudsen friskmeldt, men Jan Kjell Larsen beholder plassen i Stabæk-målet inntil videre. Foto: Morten Holm, Scanpix
TILBAKE, MEN BENKET: Landslagskeeper Jon Knudsen viste fram den brukkede fingeren sammen med landslagslege Tor Einar Andersen tidligere i vår. Nå er Knudsen friskmeldt, men Jan Kjell Larsen beholder plassen i Stabæk-målet inntil videre. Foto: Morten Holm, Scanpix Vis mer

• Det spilles full runde i Tippeligaen i dag. Kampene følger du direkte på live.dagbladet.no fra klokka 16:

Jan Kjell Larsen er etter det NTB erfarer mannen i Stabæk-målet mot Fredrikstad i dag. På benken sitter en friskmeldt landslagskeeper Jon Knudsen.

Knudsen har gjennomført én andrelagskamp etter fingerskaden han pådro seg 9. mars.

- Jeg nærmer meg formen, men nå får jeg ytterligere én treningsuke på å komme tilbake. Motivasjonen er på topp, sier han.

Knudsen gikk glipp av EM-kvalifiseringskampen mot Danmark og har heller ikke spilt eliteseriekamp denne sesongen.

Johan Andersson, Pálmi Pálmason, Jørgen Skjelvik og Haris Skenderovic er alle ute for Stabæk med skader.

Motstander Fredrikstad er likevel mer svekket: Både Tarik Elyounoussi og Jørgen Horn er ute med gule kort. De er nøkkelspillere i årets friske FFK-utgave. Heller ikke Raio Piiroja eller Alex Valencia er med grunnet skader.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media