Friskmeldt og spillekåt

Azar Karadas (24) beskriver de siste seks månedene som de verste i sin fotballkarriere. Nå vil han kjempe for framtida si i Portsmouth - og håper på spilletid mot Arsenal i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En seig strekkskade har holdt nordmannen ute i kulda i lang tid, og hans siste opptreden i Premier League kom så langt tilbake som mot Bolton 24. september.

Nå går ting endelig bedre for Karadas. Han har kommet seg helskinnet gjennom to reservelagskamper - og satt på benken i 90 minutter da Portsmouth spilte 1- 1 mot West Ham på mandag.

Det var en sårt tiltrengt oppmuntring.

-  Det var veldig artig å være tilbake i troppen på mandag. Det kom egentlig litt overraskende på alle, tror jeg. Men formen har vært stigende i det siste, og det har Harry (Redknapp, manager) også fått med seg, sier Karadas til Dagbladet.

Mot Arsenal i kveld håper han å komme enda litt lenger enn til reservebenken.

Spillesugen

-  Jeg er så absolutt klar for å vise meg fram. Vi får se om jeg får spille litt, men det viktigste er å komme i skikkelig god form gjennom hard trening. Nå skal jeg bare kjempe videre, sier Karadas.

24-åringen kom til Portsmouth i sommer på lån fra Benfica. Han imponerte i treningskampene, scoret en del mål og ble populær blant fansen. Men da serien startet var det slutt på moroa. Fortsatt står Karadas uten mål for Pompey.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer