Friskmeldt

LONDON (Dagbladet): Tore André Flo er friskmeldt fra ankelsmellen han pådro seg da Rangers var på treningsleir i Florida. I kveld kommer Aberdeen og Arild Stavrum til Ibrox: - Jeg er skadefri og spilleklar, sier Flo til Dagbladet.

- Jeg har trent som normalt de siste to dagene, og det har gått fint. Jeg har ikke merket så mye til ankelskaden, utdyper Flo.

Celtic-hus

Han og klubben fryktet det verste da han gikk ned for telling under en treningskamp i solfylte Florida for et par uker siden, men den lange spissens tynne ankler tålte trøkken.

- Men om jeg spiller fra start i kveld, nei, det aner jeg ikke, men jeg håper det. Jeg er med i troppen, så får vi se, sier Flo - som er godt fornøyd med det nye livet i nord. Spesielt ettersom kona Randi og barna nå er etablert.

I et Celtic-hus.

En vinterpause

- Vi har ikke fått eget hus, det blir først innflyttingsklart i slutten av februar. Men vi bor bra, vi. I huset til Vidar Riseth, forteller Tore André.

I motsetning til engelsk proffball tar den øverste divisjonen i Skottland en liten vinterpause de første kalde ukene av januar, men i kveld er det kamp igjen. Rangers mot bunnlaget Aberdeen, der den norske spissen Arild Stavrum har en viss målsuksess.

- Det blir godt å komme i gang igjen for meg, sier Mobil-Flo til Dagbladet.

I TROPPEN: Tore André Flo lengter etter å komme i gang etter en pause fra fotballen grunnet seriesystemet i Skottland og en ankelsskade.