Frisørgründer vil bli Glimt-sjef

- Jeg kan ingenting om fotball, innrømmer Nicolaisen.

(Dagbladet.no:) Inger Ellen Nicolaisen vet hvordan hun skal komme seg opp og fram. Først startet hun Nikita-kjeden, og så ble hun programleder for TVNorges «Kandidaten».

I en stund har hun blant Bodø-folk blitt lansert som ny styreleder i Glimt, og nå sier hun også selv at hun er villig til å stille.

- Jeg kan godt tenke meg å bidra til å legge forholdene til rette for at Bodø/Glimt skal komme seg på beina igjen, sier Nicolaisen til Avisa Nordland.

Hun er ennå ikke spurt om hun kan tenke seg et slikt verv.

Nicolaisen etterlyser større engasjement i næringslivet - og vil også ha flere jenter inn i fotballen. Målet hennes, hvis hun blir styreleder, er å få opp gløden rundt Glimt igjen.

Men aller først, en liten innrømmelse:

- Jeg har ikke peiling på fotball, men jeg hadde heller ikke peiling på hår da jeg startet Nikita-kjeden. Jeg kunne ikke noe om næringsliv eller ledelse heller. Eller om tv. Men jeg har da fått til en del på de feltene hvor jeg har prøvd meg, sier hun.

Hvordan ser du på Inger Ellen Nicolaisen som ny styreleder i Bodø/Glimt?

FRISØRDRONNING: Inger Ellen Nicolaisen startet Nikita-kjeden. Nå vil hun redde Glimt. Foto: BJØRN ERIK RYGG LUNDE
FRISØRDRONNING: Inger Ellen Nicolaisen startet Nikita-kjeden. Nå vil hun redde Glimt. Foto: BJØRN ERIK RYGG LUNDE Vis mer