Norges fotballandslag

Frispark-«Moi» inspirert av Ronaldo og Luiz: - Det var en liten frekkis

- Har øvd og terpet på trening.

FRISPARKHELT: Mohamed Elyounoussi scoret to mål på frispark mot San Marino. Bak ligger det mange timer med trening. Foto: REUTERS/Alberto Lingria
FRISPARKHELT: Mohamed Elyounoussi scoret to mål på frispark mot San Marino. Bak ligger det mange timer med trening. Foto: REUTERS/Alberto Lingria Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SANDVIKA (Dagbladet): Mohamed «Moi» Elyounoussi overrasket både landslagssjef, Lars Lagerbäck, og seerne da han prikket inn to frisparkmål mot San Marino torsdag kveld.

En som ikke ble overrasket, var han selv. Utenlandsproffen avslører at det langt ifra var en tilfeldighet at ballen suste inn bak vertenes keeper to ganger.

«Moi» forteller at det ligger mange timer med trening bak.

- Jeg hadde en god følelse i går, og det var en posisjon som jeg har øvd og terpet på trening. Jeg følte for å prøve meg, og den satt godt, sier Basel-spilleren.

Vil lenger fram i køen

Vanligvis er det Håvard Nordtveit som tar frisparkene med høyrefoten, men denne gangen fikk kantspilleren argumentert til seg et forsøk.

Lagerbäck åpner for at Elyounoussi kan få prøve seg flere ganger i framtida.

- Om han gjør det til en vane, kan vi kalle det en X-faktor. Vi vurderer definitivt frisparkrekkefølgen. Vi forsøker å trene på det for å se hvem som er best, sier han.

- Hvis jeg overrasket han på en positiv måte, tar jeg det som et komplement. Jeg håper at jeg skal stå lenger fremme i køen, uten at jeg skal kreve noe som helst, sier «Moi».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer