Frisparkmagi fra Søderlund gjorde slutt på seierstørken

Haugesund vant for første gang siden mai.

ROBERTO CARLOS-VARIANT: Frisparket fra Alexander Søderund fra 25 meter fikk en herlig skru og lurte seg utenfor Lars Hirschfelds rekkevidde.
ROBERTO CARLOS-VARIANT: Frisparket fra Alexander Søderund fra 25 meter fikk en herlig skru og lurte seg utenfor Lars Hirschfelds rekkevidde. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Haugesund - Vålerenga 4-2.

Etter en lovende sesonginnledning har det stoppet opp for FK Haugesund, som ikke hadde vunnet siden 28. mai da Vålerenga gjestet et Haugesund stadion badet i sommersol.

Da Eirik Mæland hamret inn 2-0 via André Muri fem minutter etter pause, så seierstørken omsider ut til å gå mot slutten. Tidligere i kampen fikk debutanten Amer Osmanagic fulltreff da han sendte i vei et langskudd som snek seg inn helt inne ved stolpen.

Anført av en frisk Mohammed Fellah slo imidlertid Vålerenga kontant tilbake. Midtbanemannen fikset en redusering før timen var spilt. Deretter spilte han fram Martin Pusic, som fikk en enkel avslutning til å se vanskelig ut, men mål ble det, og lagene var like langt med mer enn kvarteret igjen å spille.

Det så ut til å gå mot poengdeling da Haugesund fikk frispark på 25 minutter. Alexander Søderlund tok oppstilling og fikk et treff som heller forbindes med legendariske brasilianske venstrebacker med overdimensjonerte lårmuskler enn en sindig haugalending.

Ballen snek seg like på innsiden av den oppstilte VIF-muren før den skrudde bort fra Lars Hirschfelds rekkevidde og i mål. En vidunderlig dødballscoring som tvang gjestene fra hovedstaden fram i banen med alle mann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer