GODFOT: Jordi Gomez (t.v.) feirer scoring sammen med Ronnie Stam. Gomez slapp heldig unna en grisete takling fra Wolves-kaptein Karl Henry i starten av kampen. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix
GODFOT: Jordi Gomez (t.v.) feirer scoring sammen med Ronnie Stam. Gomez slapp heldig unna en grisete takling fra Wolves-kaptein Karl Henry i starten av kampen. Foto: Tim Hales, AP/ScanpixVis mer

Frisparkperle med foten som ble forsøkt knekt

Gomez hoppet unna grisetakling etter 11 minutter.

|||
(Dagbladet): Wigan - Wolverhampton 2-0.

Kampens to mest spektakulære øyeblikk involverte venstrefoten til spanske Jordi Gomez.

Etter 11 spilte minutter var det bare en rask reaksjon som gjorde at 25-åringen klarte å hoppe unna en hemningsløs grisetakling fra Wolves-kaptein Karl Henry.

Gomez ble truffet såpass i venstrefoten at han roterte i lufta, og tok bakken med hendene først, men slapp unna alvorlig skade. Henry ble sendt rett i garderoben av dommer Lee Mason.

En snau times spill seinere skrudde Gomez, et produkt av Barcelonas ungdomsavdeling, inn et frispark fra rett utenfor 16-meteren til 1-0.

Wigan klarte ikke å utnytte overtallet til å skape mer en et par brukbare sjanser før pause. Men etter sidebyttet startet de friskere, og satte Wolves-keeper Marcus Hahnemann på et par reale prøver tidlig i omgangen.

Etter 65 minutter scoret altså Gomez på et frispark der han tok så skrått tilløp at han faktisk løp bakover på banen før han skrudde ballen i krysset.

Hugo Rodallega var litt heldig da han punkterte kampen 20 minutter seinere. Christophe Berra forsøkte å sklitakle vekk framspillet mot columbianeren, men sendte ballen via skotuppen til spissen og i mål.

Wigan vant skuddstatistikken 24-2, og hadde 17 skudd på mål mot null fra Wolves, så det var lite å si på at de vant kampen.

HÆ?! Av en eller annen grunn ser det ut til at Karl Henry er uenig i dommer Lee Masons beslutning om å gi ham direkte rødt kort. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix
HÆ?! Av en eller annen grunn ser det ut til at Karl Henry er uenig i dommer Lee Masons beslutning om å gi ham direkte rødt kort. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix Vis mer