Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frisparksperle fra Suarez da han scoret sitt 20. ligamål

Skadefri Gerrard tilbake på banen.

 SCORER PÅ BESTILLING:  Luis Suarez scoret et vakkert frisparksmål da Liverpool slo Hull. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS/NTB Scanpix.
SCORER PÅ BESTILLING: Luis Suarez scoret et vakkert frisparksmål da Liverpool slo Hull. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS/NTB Scanpix. Vis mer

Liverpool - Hull 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Liverpool åpnet 2014 med et lavt tempo, men ble stadig bedre utover i kampen.

Luis Suarez var frampå og headet ballen i mål. Det målet annulerte dommeren korrekt.

Dommeren hadde derimot ingen grunn til å annullere da Daniel Agger raget høyest. Dansken steg til værs og headet ballen via bakken og i mål.

Det holdt til ledelse ved halvtid.

Fem minutter ut i andre omgang kom kampens høydepunkt. Luis Suarez har gjort det til en vane å score for Liverpool, spesielt på Anfield. Og da han fikk muligheten på et frispark fra 20-25 meter. Spissen skrudde ballen vakkert over muren og opp i det nærmeste krysset. Det var Suarez' 20 ligamål denne sesongen.

Gerrard-comeback Etter 61 minutter var det tid for et comeback. Steven Gerrard entret banen igjen etter å ha vært utilgjengelig siden hjemmeoppgjøret mot West Ham 7. desember.

 1-0:  Daniel Agger headet inn 1-0. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix.
1-0: Daniel Agger headet inn 1-0. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix. Vis mer

Anfield-publikummet reiste seg for kapteinen som kom inn for Iago Aspas.

Seieren smakte utrolig godt for Liverpool som har hatt en tøff jul. Boxing Day (26. desember) tapte knepent borte mot Manchester City. Også borte mot Chelsea ble det tap. Seieren mot Hull gir i alle fall Liverpool heng i toppen av tabellen.

Alle de fem øverste lagene har i dag vært i aksjon, og Liverpool-rival Everton, er den eneste som har avgitt poeng. De spilte uavgjort mot Stoke.

 SKADEFRI:  Steven Gerrard var tilbake for Liverpool mot Hull. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix.
SKADEFRI: Steven Gerrard var tilbake for Liverpool mot Hull. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix. Vis mer