Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fristes av varmere strøk

Dagen etter snøballkrigen mot Porto vurderer Nils Arne Eggen å droppe neste års planlagte fotballpause. Men en ny arbeidsgiver må kunne tilby plussgrader, for Eggen er lei hvit nedbør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Beslutningen om et sabbatsår fra sjefstillingen i Rosenborg står fortsatt ved lag, og Eggen vil garantert ikke trene noen annen norsk klubb neste sesong. Men han utelukker ikke at han blir å finne i en utenlandsk toppklubb straks jobben med RBK er unnagjort seinere i høst.

- Ikke minst på grunn av Karin, kona mi. Hun har levd på mine premisser i alle år, og jeg vet at hun kan tenke seg en periode i et annet land. Jeg er lei av snø, jeg også, sier Eggen til NTB.

Mandag røpet han overfor Dagbladet at en trenerjobb i Liverpool står svært høyt på ønskelista.

Eggen og RBK har allerede planlagt flukten fra trøndersk tidligvinter. Onsdag spiller laget treningskamp mot Vålerenga i Oslo.

Også avreisen til bortekampen mot Porto blir framskutt. Egentlig skulle laget reist tirsdag 4. november, dagen før kamp. Nå ligger det an til avreise helga før. Enten med direktebillett til Portugal, eller med snøfri mellomlanding i Frankrike eller Spania.

Oppladningen til hjemmekampen mot Real Madrid 27. november skjer i England.
Fra 18. til 24. november vil trønderne sannsynligvis oppholde seg i London-området, med innlagt kamp mot Chelseas reservelag.

<B>FRISTES:</B> Nils Arne Eggen fristes ikka bare av god mat dagen etter 2-0 seieren over Porto på Lerkendal. En trenerjobb i et varmere land blir stadig mer forlokkende.
Hele Norges coronakart