Fristet av Anjas profftilbud

STAVANGER (Dagbladet): Cecilie Leganger bekrefter at hun er forespurt av Anja Andersen om å spille håndball i den danske klubben Slagelse. - Jeg svarte henne at planen er utrolig spennende, sier Cecilie.

Verdens beste håndballmålvakt er fristet av tanken på å være på lag med Anja igjen. Nylig fortalte den danske superstjernen, som måtte legge opp på grunn av hjertetrøbbel, om planene sine: Hun vil bruke klubben utenfor København til å bygge opp et superlag. Slagelse spiller i 2. divisjon, og Anjas plan skal være å spille laget opp uten hjelp.

Men så håper hun de kommer i flokk og følge - Cecilie Leganger og Hong fra Bækkelaget, Mia Hundvin og Kjersti Grini fra Tertnes - og danskenes stjerne Camilla Andersen.

Studier viktigst

Mens ingen andre ønsker å kommentere framstøtet, røper Cecilie Leganger overfor Dagbladet at Anja har tatt direkte kontakt:

- Hun spurte om jeg kunne være interessert. Og det er jeg. Men veldig mye må klaffe dersom jeg skal forlate Oslo og Bækkelaget.

- Ville du avbrutt medisinstudiene for å flytte til Danmark?

- Nei, det er helt uaktuelt dersom legestudiet ikke kan konverteres.

«God trener»

Men 24-åringen fra Bergen er fristet og smigret:

- Jeg tar forespørselen som et kompliment. Dette er utrolig spennende planer.

- Blir Anja en god sjef?

- Hun kommer til å bli en kjempegod trener. Bare det at hun er kommet på beina igjen er fantastisk. Men det blir tøft for henne.

  • Kjersti Grini ville i går ikke kommentere Anja Andersens forespørsel.
ELEV OG TRENER? Cecilie Leganger er nysgjerrig på proffjobb i den danske klubben Slagelse.