Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fristet av utlandet

DRAMMEN (Dagbladet): Mesterligaen: Drammen HK- Pfadi Winterthur 17- 26. Den svenske landslagskeeperen Anders Lindqvist vurderer sterkt å forlate DHK til sommeren. Gårsdagens sveitsiske motstander er aktuell som ny arbeidsgiver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter gårsdagens nedsabling er Mesterliga-eventyret over for drammenserne. Nå er det samling i bånn for klubben som ble ribbet for spillere i fjor.

Til sommeren tyder mye på at laget mister enda en av sine viktigste brikker. Svenskeimporten mellom stengene, storvokste Anders Lindqvist, er ferdig med kontrakten.

- Utlandet lokker, særlig Bundesliga, sier han til Dagbladet.

- Er det pengene og høyere nivå som frister?

- Klart det.

Men om Tyskland er førstevalget kan Lindqvist like godt havne lenger sør. Morten Schønfeldt, tidligere toppspiller for Fredensborg/Ski og Sandefjord, nå hovedtrener for gårsdagens sveitsiske motstander, er også på keeperjakt?

- Lindqvist er aktuell for oss. Vi bestemmer oss i løpet av kort tid for om vi kontakter ham, sier Schønfeldt.

Pfadi Winterthur er for øyeblikket et av Europas beste lag. Lindqvist blir smigret når Dagbladet forteller om Schønfeldts interesse.

- Sier du det? Kult å høre, svarer Lindqvist, som får et vanskelig valg:

Samboeren Jeanette Lindemark har nettopp fått seg ny jobb i byen. Heller ikke DHKs lagkaptein Svein Erik Bjerkrheim tror slaget er tapt.

- Anders er alfa og omega for oss. Vi skal gjøre vårt ytterste for å få ham til å bli.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!