Fränk Schleck får ny sjanse etter dopingdommen

Gjenforenes med lillebroren.

TILBAKE PÅ SAMME LAG: Andy og Fränk Schleck har begge signert kontrakt med profflaget til Trek. Foto: AP Photo / Christophe Ena / NTB Scanpix
TILBAKE PÅ SAMME LAG: Andy og Fränk Schleck har begge signert kontrakt med profflaget til Trek. Foto: AP Photo / Christophe Ena / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fränk Schleck har vært utestengt fra sykkelsporten i ett år siden han testet positivt for det vanndrivende stoffet Xipamide under fjorårets Tour de France.

Tidligere i i juli langet Andy Schleck ut mot Radioshack etter at broren Fränk fikk sparken fra sykkellaget, bare få dager før suspensjonen hans gikk ut.

Fränk Schleck selv kritiserte også sparkingen. Han mener den ikke gir mening.

- Det henger ikke på greip. Laget har alltid støttet meg. Jeg har jobbet hardere enn noen gang, sier 33-åringen.

Radioshack trekker seg som sponsor etter sesongen, mens Trek tar over som hovedsponsor.

De sendte i dag ut en pressemelding hvor de bekrefter at de har signert kontrakt med de to brødrene. Brødrene Schleck skal være en del av World Tour-laget, som skal sykle blant annet Ardennes Classics og Grand Tours (som består av Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España).

- Vi er veldig glad for å få med to ryttere med så mye erfaring og profesjonalitet som Andy og Fränk begge har, sier Joe Vadeboncoeur i Trek.

- Vi har bygget et sterkt forhold med dem de siste årene, og jeg gleder meg til å se hva vi kan få til sammen neste sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer