TILBAKE PÅ LAGET: Frode Andresen har snakket om å bli dansk skiskytter, men neste helg konkurrerer han for Norge i v-cupen. Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX .
TILBAKE PÅ LAGET: Frode Andresen har snakket om å bli dansk skiskytter, men neste helg konkurrerer han for Norge i v-cupen. Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX .Vis mer

Frode Andresen får sjansen i v-cupen

Overbeviste i IBU-renn.

• 14. november: Frode Andresen kan bli dansk

 2.-plass under søndagens IBU-cup i skiskyting førte Frode Andresen (38) inn på verdenscuplaget til Hochfilzen kommende helg.

Martin Eng fra Nittedal er også ny mann på laget. Eng leder IBU-cupen sammenlagt.

Rune Brattsveen gikk for Norges lag som vant stafetten i Hochfilzen sist helg, men fikk ikke ny mulighet til å vise seg fram samme sted til helgen.

Det blir også nytt blod på kvinnesiden i form av Ane Skrove Nossum og Birgitte Røksund.

Elise Ringen fikk på mange måter sitt internasjonale gjennombrudd med rennene i Hochfilzen, der det blant annet ble 10.-plass under fredagens sprint. Ringen var også med på laget som tok en overraskende stafettseier søndag. Men neste helg blir det ingen representasjonsoppgaver for Norge på henne.

- Hun har vært med i tre helger på rad, og vi velger å la henne hvile. Vi ønsker å matche henne forsiktig. Elise er med i januar igjen, sier sportssjef Per Arne Botnan til NTB.

(NTB)