Frode blir politi på si

Han fikk avslag på søknaden om permisjon, men nå ønskes Frode Johnsen velkommen tilbake som student ved Politihøgskolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Han kan fortsette studiene ved siden av fotballkarrieren i Rosenborg. Det får Dagbladet bekreftet av Politihøgskolens rektor Ragnar Auglend.

-  Jøss! Ja, men det høres jo meget bra ut, sier Frode Johnsen og takker Dagbladet for å ha funnet ut av saken.

Da han flyttet til Trondheim i år 2000, hadde han to år med politistudier bak seg. Han fikk avslag på søknaden om permisjon, og klagen på avslaget ble også avvist.

«Litt firkanta,» har RBK-spissen tidligere sagt om dette; «De burde heller tenkt: Kan jeg gjøre en god jobb som politimann. Sånn tenker man i andre yrker. Det hadde faktisk vært lettere å akseptere at de sa at jeg ikke var noe tess som politimann.»

Rektor

Rektor Ragnar Auglend ved Politihøgskolen sier Frode Johnsens permisjonssøknad ble avslått fordi den var på ubestemt tid og hadde et flerårig perspektiv.

-  Men det ble samtidig åpnet for at han kan få fullføre utdanningen, og det ble sagt at Politihøgskolen vil strekke seg så langt som mulig for å imøtekomme en eventuell seinere søknad.

-  Det betyr?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.