Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frode Hansen aktuell for Lyn

Viking-stopper Frode Hansen har bedt om forlenget svarfrist på tilbudet fra Bodø/Glimt. Nå har Lyn-trener Vidar Davidsen meldt seg på i kampen om Viking-forsvareren. I kulissene lurer Start.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frode Hansen har allerede takket nei til et kontraktsforslag fra Viking. Etter sesongen går kontrakten ut. Hansen kan forlate Viking gratis hvis ikke klubben snur på hæla og forbedrer tilbudet.

- Det nytter ikke å gi meg en beskjeden justering som Viking gjorde sist de forbedret tilbudet. De må nok opp mot tilbudet jeg har fått av Glimt, sier Hansen til Rogalands Avis.

Bodø/Glimt har allerede vært i samtaler med Hansen. Glimt-ledelsen liker dårlig at Hansen ønsker forlenget svarfrist. Glimt vil ha svar fra Hansen i dag.

- Krever de et absolutt svar fra meg i dag, blir svaret nei, sier Hansen til Rogalands Avis.

Lyn-trener Vidar Davidsen bekrefter at han er interessert i å styeke Lyn-stallen med Frode Hansen.

- Jeg har hørt rykter om de var interesserte, men fikk det først bekreftet nå. Lyn spiller i eliteserien neste sesong, og dermed er det interessant å diskutere en overgang, sier Frode Hansen.

Også Start-trener Jan Halvor Halvorsen er på midtstopper-jakt. Halvorsen sier til avisa at han har registrert at Frode Hansen er ledig på markedet.

(Dagbladet.no)