Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frode Johnsen med mot Finland

Landslagstrener Nils Johan Semb sto overfor et nytt puslespill da en rekke sentrale spillere meldte forfall til landskampen mot Finland onsdag. Frode Johnsen var en av fem nye som ble kalt inn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg til Rosenborg-spissen ble også Tommy Svindal Larsen, John Carew, John Arne Riise og Morten Bakke uttatt i troppen som reiser til Finland mandag.

Det som trolig blir den endelige troppen teller dermed 17 mann. Jan Derek Sørensen og Ørjan Berg takket nei til videre landslagsspill for et par dager siden. Da Semb var ferdig med den saken, så han for seg full ro foran oppgjøret i Helsingfors.

Oppsummeringsmøtet endte med at hjelpetrener Harald Aabrekk ble satt til en full gjennomgang av vent-listen for å finne nye spillere til troppen.

I tillegg til Berg og Sørensen har Thomas Myhre, Bjørn Tore Kvarme, Erik Mykland, Ole Gunnar Solskjær, Eirik Bakke og Tore André Flo meldt forfall til kampen.

Thorstein Helstad hinket av banen da Brann tapte 0-2 for Bodø/Glimt søndag, og er usikker. Semb må derfor teste med en rekke folk som opprinnelig ikke skulle vært med.

Rosenborgs spiss Frode Johnsen har scoret ni eliteseriemål denne sesongen. Sammen med Stabæks Tommy Svindal Larsen ble han sent søndag kveld kalt inn til tjeneste. Morten Bakke erstatter keeper Thomas Myhre.

(NTB)