- Frode kan reise til høsten

Etter ei turbulent uke åpner nå Stabæk for et salg av Frode Olsen. Men han må vente til høsten. - Sunn logikk tilsier at han også blir mye billigere i oktober, sier fotballformann Erik Loe i Stabæk.

Overfor Dagbladet hevder Erik Loe at Stabæk aldri har hatt noe imot å selge Frode Olsen, men at tidspunktet gjør det helt håpløst for klubben å finne en erstatter.

- Det er kanskje den viktigste årsaken til at vi vurderte Wimbledons bud til å være for lavt, sier Loe.

Utspillet til Stabæk-ledelsen kommer overraskende på Frode Olsen sjøl.

- Jeg har tolket det slik at jeg ikke kan bli proff så lenge jeg spiller i Stabæk, sier Frode.

- Det at klubben sa nei til Wimbledon forrige uke, kommer til å få store konsekvenser for resten av livet mitt. Jeg har allerede begynt å belage meg på to nye år her i Bærum, sier Olsen.

Gode venner?

Rent formelt satte Frode Olsen og Stabæk strek over overgangsfeiden før ettermiddagstreninga i går. Følelsesmessig er ingen av partene helt ferdig med saken.

- Jeg pratet så vidt med Ingebrigt (Steen-Jensen) før RBK-kampen, men det var bare på telefonen. Nå har han reist på ferie, så jeg har ikke fått snakket skikkelig med ham, sier Olsen.

- Er dere så gode venner at du kunne ha reist med ham på ferie?

- Nei, det er vi definitivt ikke, sier Olsen.

Håpløst av Drillo

Saken har også engasjert de andre Stabæk-spillerne. Tommy Svindal Larsen mener alle, inkludert Frode Olsen sjøl, må forstå at Wimbledons tilbud var for lavt.

- Det er håpløst av Drillo å tro at han kan dra med seg klassespillere til England for småpenger, sier Svindal Larsen til Dagbladet.

- Stabæk hadde blitt sett på som idioter hvis de solgte Frode for fem millioner, mener han.

Plugg:

Petter Belsvik er kritisk til det som har skjedd i Stabæk den siste uka.

- Jeg har egentlig to hatter på meg her. Som Stabæk-spiller har jeg lagt dette bak meg, men som styremedlem i spillerforeningen (NISO) vil jeg si at klubben har håndert saken på en dårlig måte, sier Belsvik.

TILBAKE: Frode Olsen er tilbake i buret etter «sjukemeldinga» som satte han ut mot Rosenborg.