Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frode Kippes sønn er kreftsyk

LSK-kapteinen nedprioriterer fotballen.

PRIORITERER FAMILIEN: Lillestrøms kaptein Frode Kippe er usikker på hvor mye han får vært med på fotballen etter at sønnen har blitt kreftsyk. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG  / NTB SCANPIX
PRIORITERER FAMILIEN: Lillestrøms kaptein Frode Kippe er usikker på hvor mye han får vært med på fotballen etter at sønnen har blitt kreftsyk. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB SCANPIX Vis mer

LSK-strateg Frode Kippe er inne i svært en tøff tid. Han følger opp sønnen som er kreftsyk.

- Jeg har en sønn som har blitt rammet av kreft, og tiden framover ønsker jeg derfor å bruke hundre prosent på han og resten av familien. Vi skal hjelpe han gjennom det som kommer. Hvordan fotballen blir og hva jeg kan være med på er uvisst. Jeg kommer jeg til å være med så mye som det lar seg gjøre. Likevel er det familiesituasjonen som er viktigst, og den går foran alt nå, sier Frode Kippe til lsk.no.

Han spiller ikke for Lillestrøm i mandagens seriekamp.

- Vi håper på minst mulig støy rundt situasjonen. Tiden vil bli brukt med familien. Jeg kommer ikke til å være tilgjengelig for pressen i tiden framover. Vi har fått en utrolig støtte fra klubben og alle andre så langt og takker for det. Vi setter utrolig stor pris på at alle stiller opp. Det betyr mye for oss, sier Kippe.

(NTB)