Frode Olsen blir i Sevilla

Frode Olsen ble i går enig med Sevilla om en treårskontrakt, selv om han torsdag i forrige uke så mørkt på situasjonen.

Agent Kjetil Osvold fikk gjennom et par sentrale punkter i kontrakten, noe som bidro til å vippe avgjørelsen i favør av den spanske klubben.

- Det sto mellom Stabæk og Sevilla, og om jeg hadde reist hjem igjen nå hadde jeg på nytt lagt skjebnen min i Stabæks hender. Det kunne blitt særdeles vanskelig for meg å komme ut igjen, en sjanse jeg ikke hadde lyst til å ta, understreker Olsen overfor NTB.

Ingen henvendelser

  • Sist sommer var Wimbledon klar til å kjøpe landslagskeeperen, men Stabæk forlangte mer enn Wimbledon var villige til å gi. Resulatet ble, til Olsens fortvilelse, at avtalen gikk i vasken.

- Nå var det heller ingen andre klubber inne i bildet, og det har egentlig ikke vært noen andre seriøse henvendelser den siste tida. Dermed valgte jeg å si ja til det jeg har her i Sevilla, sier 32-åringen.

Frode Olsen vil ikke si noe om hvilke punkter i kontrakten som ble forbedret, bortsett fra at han tjener betraktelig bedre enn han ville gjort i Stabæk.

- Jeg vil ikke kommentere innholdet i kontrakten, det er en sak mellom meg og klubben, sier keeperveteranen.

Slitt voldsomt

Sevilla har slitt voldsomt denne sesongen, og Frode Olsen innrømmer at han er innstilt på at det blir spill i den nest høyeste divisjonen neste sesong.

- Det må vel flere undere til i løpet av påsken for at vi skal berge plassen, sier han til NTB.