Frode Olsen forberedt på Chelsea-bombardement

Chelseas assisterende manager Gwen Williams ble garantert ikke skremt av hva Viking viste mot Sogndal i går. Likevel vil han ikke undervurdere motstanderen.

- Det så ut som om Viking hadde tankene i London. Det blir garantert et annet lag vi møter på torsdag, sier han.

Viking-keeper Frode Olsen erkjenner at Chelsea er et klart bedre lag, men håpet er der, selv etter en begredelig kamp mot Sogndal.

- Fotballen lever sitt eget liv. Jeg har møtt Barcelona på Nou Camp med et tilnærmet juniorlag fra Sevilla og sluppet unna med 2-1 tap. I dag var Sogndal godt organisert, og vi var ikke kreative nok. På torsdag får vi se om Chelsea er mer kreative enn vi var i dag, sier Olsen og varsler en gedigen forsvarsmur.

Det var et usedvanlig tamt Viking-lag som møtte Sogndal i går. Stavanger-laget er helt ute av form, og fikk pipekonsert av egne supportere.

- Det er først på overtid at vi begynner å skape noe, men vi er et bedre lag enn Sogndal og burde avgjort denne kampen, sier Olsen.

Lagkamerat Erik Fuglestad er enig.

- Vi er inne i ei blindgate, mangler selvtillit og skal få det tøfft i London. Men vi skaper nok sjanser til å slå Sogndal, sier han.

- Det er bevegelsen i laget som er mangelvare. Vi har ikke alternativer.

Derfor er det tryggere å slå ballen tilbake til keeper enn å gamble framover, sier Vikings kaptein Brede P. Hangeland.

Erik Nevland er ikke helt enig.

- Vi må ta sjanser for å skape sjanser. Nå spiller vi alt for mye uavgjort, sier Nevland etter Vikings tiende uavgjorte kamp for sesongen, og legger til:

- Det at vi ikke taper kamper, kan redde oss mot Chelsea.

Sogndals kaptein Dag Christian Sørum var brukbart fornøyd med 1-1 i Stavanger.

- Viking er et godt lag, sier han.

I TRØBBEL: Viking er nede i en bølgedal. Torsdag venter Chelsea for keeper Frode Olsen & Co.