Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frode Olsen ny Klepp-trener

Tidligere landslagsmålvakt Frode Olsen signerte mandag en toårskontrakt som trener for kvinnelaget til Klepp.

Laget holder til i eliteserien, men har de siste årene slitt med å beholde plassen.

37 år gamle Olsen, med fortid i spanske Sevilla, fikk ikke forlenget sin kontrakt med Viking etter sesongslutt. Han var også aktuell for Brann, men valgte Klepp da tilbudet dukket opp.

- Jeg ser på dette som veldig spennende. Jeg får lov til å trene et lag på elitenivå i sin kategori. Jeg får jobbe med landslagsspillere, samt yngre spillere med ambisjoner. En stor utfordring, sier Olsen til NTB.

Han hadde håpet å få ny kontrakt med Viking. Da det ikke kom noen løsning, meldte Brann seg. NM-vinnerne ville ha Olsen som keeperreserve for Håkon Opdal.

- Jeg hadde tilbud om å komme til Bergen og være keeper for Brann, men da under forutsetning at jeg skulle være reserve for Opdal. Det ga meg ikke den sportslige utfordringen jeg trengte. Jeg legger ikke skjul på at jeg ville spille lenger, men da Roy Hodgson (trener) ikke ville ha meg med, var det ikke noe å gjøre, sier Olsen.

Han skal fortsette å kommentere spanske fotballkamper for TV 2 ved siden av trenerjobben i Klepp. Men mer fotball på toppnivå blir det nok ikke.

- At jeg ikke skal spille fotball mer, har jeg på en måte innstilt meg på en stund, sier Frode Olsen.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media