Frode Olsen til Manchester U?

Frode Olsen kan bli kriseløsningen som vikarkeeper for Manchester United. Men klubben jakter også andre profilerte keepere.

Olsen er på benken i Sevilla, mens Manchester United sliter med keeperkrise når Fabien Bartez' og Raimond van der Gouws er skadd.

Foran kvartfinalen mot Bayern München i starten av april er 19-årige Paul Rachubka klubbens eneste målvakt.

Dermed lanseres Olsen - av sin egen proffagent.

- Det er helt umulig å si om det blir noe av, men vi har i hvert fall gitt våre kolleger i England beskjed om at de skal ta kontakt med Manchester United og varsle om Frode, sier fotballagent Erik Solér til Aftenposten.

- Det hadde selvsagt ikke vært meg imot å få en slik sjanse, sier Frode Olsen.

Men trolig er konkurransen om å bli United-keeper i Champions League for stor for Olsen, som ikke har spilt for Sevilla siden oktober.

Ifølge The Sun står Tottenham-reserve Ian Walker og Chelsea-keeperene Ed de Goey og Mark Bosnich høyt på Uniteds ønskeliste.

Sistnevnte kom nettopp til London fra United over jul.

- Vi har planer for Mark og han bygger opp formen. Hvis noen spør om han sier vi nei, sier Chelsea-direktør Colin Huthcison.

Andre aktuelle leiekeepere for Ole Gunnar Solskjærs klubb: Svenske AIKs Daniel Andersson, Napolis Francesco Mancini, Bodo Illgner ( Real Madrid) og Flo-kompis i Rangers Lionel Charbonnier.

(Dagbladet.no)