Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frode Olsen tror RBK kan hente Nordlie

- Jeg har hørt rykter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): TV 2s fotballekspert Frode Olsen sier til Viking-magasinet på TVVest at han tror Rosenborg i likhet med mange andre klubber vil gi Viking kamp om trener Tom Nordlies tjenester i framtida.

- Jeg har hørt rykter, dette blir et rykte, selvfølgelig, om at Rosenborg vurderer ham sterkt opp mot Tørum og Høgmo og kabalen der oppe, sier Olsen.

Olsen sier han har hørt at Rosenborg «vil gjøre folk av» Nordlie.

- Altså at den belastningen han eventuelt skulle være over tid i en klubb er noe de ville takle veldig greit, forklarer Olsen.

Fokus på Viking

Tom Nordlie har ikke hørt de samme ryktene.

- Nei, dette må du i så fall spørre Frode Olsen om, sier han til Dagbladet.no.

For Nordlie er fokuset nå kun på serieavslutningen med Viking.

ARTIG OG NYTTIG: Tom Nordlie er glad han fikk sjansen i Viking. Framtida vil han ikke kommentere utover på et generelt grunnlag. Foto: Scanpix
ARTIG OG NYTTIG: Tom Nordlie er glad han fikk sjansen i Viking. Framtida vil han ikke kommentere utover på et generelt grunnlag. Foto: Scanpix Vis mer

Når han velger hva framtida skal bringe, er det to hensyn som er avgjørende:

- Punkt en er hva familien vil. Punkt to er de sportslige rammevilkårene og muligheten til å satse. Det er selvfølgelig også avgjørende hvilken divisjon man er i, sier Nordlie.

- Artig erfaring

Han er glad for erfaringen han har fått med seg som kortsiktig løsning i Viking.

- Jeg synes vi har fått til mye på kort tid. Det har vært en artig erfaring og en nyttig erfaring. Jeg er glad familien ga meg denne sjansen, sier han.

Nordlie sier det han bruker en annen pedagogikk nå, enn når han er i en klubb med lengre perspektiver.

- Du blir ikke kjent med folk på samme måten, og tar kanskje enda bedre beslutninger når du ikke tar hensyn til de emosjonelle konsekvensene. Du blir kanskje enda flinkere til å tenke på oppgavene og ikke konsekvensene, sier han.

Takket nei i fjor

Nordlie var aktuell for Rosenborg i fjor sommer, men valgte da å bli i Start.

- Jeg var først aktuell etter sesongen, og da Per Joar Hansen trakk seg måtte de ansette en trener med en gang. Jeg kunne jo ikke dra fra Start midt i en gullkamp.

- Og hvis Rosenborg spør deg igjen?

- Det vil jeg ikke kommentere. Jeg har fokus på sesongavslutningen med Viking. Havner fokus et annet sted, går det ofte veldig dårlig, sier Tom Nordlie.

• Din mening: Hvor tror du Tom Nordlie jobber neste sesong?

TROR NORDLIE ER HEIT: Frode Olsen tror Tom Nordlie vil være på leppene til alle Tippeliga-klubber som er på trenerjakt.