FERDIG: Daglig leder Frode Scheie og Drammen Håndballklubb er enige om å avslutte samarbeidet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FERDIG: Daglig leder Frode Scheie og Drammen Håndballklubb er enige om å avslutte samarbeidet. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Frode Scheie er ferdig i Drammen

Avslutter samarbeidet.

Daglig leder Frode Scheie og Drammen Håndballklubb er enige om å avslutte samarbeidet.

Det bekrefter klubben i en pressemelding.

«Partene er enige om å legge uenigheter bak seg. Alle krav mellom partene som følge av arbeidsforholdet er avgjort og avsluttet. Det viktigste fremover nå er fokus på DHKs videre sportslige satsing, og partene vil derfor ikke kommentere saken utover dette», melder fungerende styreleder Leif Kronstad i Drammen Håndballklubb.

Sykemeldt Scheie har vært sykemeldt fra Drammen-jobben den siste tiden. I klubben har de imidlertid reagert på at Scheie har fortsatt jobben som kommentator for Viasat, blant annet fra EM for herrer i Polen.

Sykemeldingen til Scheie gikk ut 14. februar, men ble forlenget med ytterligere fire uker. Deretter ble partene enige om å gå hver til seg, skriver Drammens Tidende.

- Nå må vi som skal forsøke å redde klubben få arbeidsro, ikke minst i arbeidet med å refinansiere driften, sier Kronstad til avisen.

Det blir etter Djordje Teodorovic som tar over jobben som daglig leder. Han har fungert i rollen i Scheies sykefravær.

Store endringer Endringen er en av flere omveltninger i klubben den siste tiden. Blant annet har Kristian Kjelling overtatt som hovedtrener for laget.

Svein Tore Moe trakk seg som styreleder i Drammen i januar. Moe, som også er klubbens største investor og sponsor, begrunnet avgangen med stor belastning i jobb og privat.

- Årsaken er ganske enkelt at jeg personlig har fått for mye å gjøre i firmaet mitt. I tillegg trener jeg et guttelag fire ganger i uken, og da legen ga meg klar beskjed om å legge noe til side, valgte jeg å fratre som styreleder i DHK, sa Moe til Drammens Tidende.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram