Frode scorer og scorer...

TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborg- Moss 5-1 (1-0). Frode Johnsen har scoret tre mål på tre seriekamper i Rosenborg-drakta. Likevel er trønderne på jakt etter forsterkninger. - Slik det må være i RBK, sier Johnsen.

Rosenborg har stadig spillere i avgang, og Nils Arne Eggen sier i klartekst at han vil forsterke laget før kvalifiseringen til Champions League starter. Frode Johnsen tar snakket med knusende ro:

- Den utfordringen er der hele tida, og det må den også være i en klubb som Rosenborg, sier han til Dagbladet.

I går var han Rosenborgs beste i én omgang, og scoret det eneste målet før pause.

Tidvis årsbeste

- Allerede når Rosenborg tok kontakt med meg sa de klart fra at de var på jakt etter flere spisser. Så det er en situasjon jeg er forberedt på å leve med, sier trøndernes nye goalgetter.

I andre omgang ble han sliten, og var ikke like god som i første. Men da løsnet det for resten av RBK, og Moss klate ikke å tette igjen bakover slik de stort sett gjorde de første 45 minuttene.

- I den perioden vi snudde kampen, spilte vi sannsynligvis bedre enn vi har gjort noen gang tidligere i år, sier Nils Arne Eggen.

På rett vei

Etter en svak periode var seieren i går et klart skritt i riktig retning kort tid før Rosenborg skal ut i Champions League-kvalifisering.

- Men du skal huske på at vi ikke har fått på plass det laget vi ønsker å ha før kvalifiseringa starter. Det har aldri vært så tøft før. Vi leverer spillere, mens konkurrentene våre henter inn forsterkninger, sier Nils Arne Eggen.

sigbjorn.strand@dagbladet.no