Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Frode står mot Danmark

Like før slutt kastet Frode Olsen seg så lang han var og reddet to poeng for hjemmelaget. Viking-trener Kjell Inge Olsen regner målvakten som bankers i landskampen mot Danmark.

Stavanger-laget stjal andreplassen på tabellen fra Sogndal etter en noe heldig seier onsdag kveld. En lettet Viking-trener ga mye av æren til sin målvakt.

- Han er ganske enkelt en kjempegod keeper. For oss er Frode en matchvinner, på samme måte som Erik (Nevland, red.anm.) i den andre enden av banen. Og han har en kamppsyke som styrker laget, sier Viking-treneren.

Olsen hadde blant annet en flott beinparade og flere andre klasseredninger. Sogndals toppscorer Håvard Flo var frampå tre ganger, men klarte aldri å overliste sin landslagskamerat.

- Du skal plassere ballen godt for å score på Olsen, konstaterte Flo etter kampen. I neste runde møter Sogndal Lyn med sterkt improvisert backrekke, på grunn av skader og suspensjoner. I går fikk både Robbie Russel og Raoul Kouakou gule kort og må stå over. I tillegg ble Marco Reda båret av banen med en strekk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media