Frøken Hanne ble årets manager '99

Her er manageren som gutta aldri klarte å slå: Hanne Willumsen (19) fra Bodø ble årets manager med laget «Frøkenfotball».

- Jeg har hatt god hjelp av Rainer gjennom hele sesongen. Det gikk ikke så bra med hans lag i starten, og dermed ble mitt lag vårt lag, sier Hanne og roser samboeren for hans fotballekspertise.

At også Rainer Selsbakk (21) i konkurranse med mer enn 30 000 andre managere havnet så høyt oppe som på 12. plass med 'Bunnlaget', gjør Bodøparet til årets desidert beste samboer-managerpar.

Før siste serierunde lå «Frøkenfotball» på andreplass, ett poeng bak Lars-Ole Sørlunden og hans «Ham-Kam».

- Vi diskuterte mye og satte opp fem forslag til lag før vi ble enige. Egentlig hadde vi ikke noen tro på at vi skulle klare å gå forbi «Ham-Kam», sier samboerparet fra Bodø.

- Hater Manchester

Nå kan de glede seg til fotballtur til England. Førstepremien i Mitt Drømmelag er nemlig weekend for to med billetter til valgfri Premier League-kamp i England.

- Vi hater Manchester United og elsker Liverpool. Så antagelig blir det en Liverpool-kamp, sier Hanne og Rainer.

De startet sesongen med følgende drømmelag: Morten Bakke, Andreas Evjen, Christian Steen, Knut Anders Fostervold, Stefan Paldan, Bent Skammelsrud, Sander Solberg, Tom Kåre Staurvik, Ørjan Berg, Jan Derek Sørensen og Pascal Simpson.

Bodø/Glimt for ustabile

- Vi lå på 213. plass etter første runde. Hjertet vårt har allltid vært hos Bodø/Glimt, men vi fant raskt ut at hvis vi skulle henge med i teten kunne vi ikke satse på ustabile Glimt. Da ble det heller noen Tromsø-spillere for å holde oppe den nord-norske profilen, sier Hanne og Rainer.

Da 6. serierunde var unnagjort klatret «Frøkenfotball» helt til topps i konkurransen. Og etter det har Hannes lag vært der oppe i teten, aldri lenger ned enn femteplass!

Oppskriften for å vinne Mitt Drømmelag er ifølge Bodø-paret enkel.

- Laget kan ikke stå uforandret, og det er aller viktigst at du følger med at alle spillerne faktisk skal spille. Så gjelder det at man ikke satser på mange spillere fra lag som skal møtes, sier de.

Vinnerne er litt usikre på om Fredrik Winsnes eller Tommy Berntsen er den spilleren de har benyttet flest ganger. De avsluttet i alle fall med følgende lag: Øyvind Bolthof, Egil Ulfstein, Ole Johan Singsdal, Ronny Døhli, Tommy Berntsen, Aki Riihilathi, Fredrik Winsnes, Jan Ove Pedersen, Mamadou Diallo, Andreas Lund og Torstein Helstad.

At både Riihilathi, Pedersen og Lund scoret, var med på å sikre «Frøkenfotball» seieren

- Vi fikk 61 poeng og gjorde ikke noen god runde. Men det holdt til seier. Nå gleder vi oss veldig til fotballtur til England, sier Hanne Willumsen og Rainer Selsbakk. Til slutt vant frøknene med to poeng over «Ham-Kam». Sluttstillingen ble 1047 poeng mot 1045 poeng.

BESTE FRØKEN: Hanne Willumsen ble beste manager, godt hjulpet av samboer Rainer Selsbakk.