Froome må til røntgen etter stygt fall

Forhåndsfavoritten gikk i bakken.

RØNTGEN: Forhåndsfavoritt og regjerende Tour de France-mester Chris Froome må til røntgen etter å ha skadd håndleddet i et stygt fall på tirsdagens fjerde etappe. Det bekreftet Sky-sjef David Brailsford etter etappen. Foto: EPA / KIM LUDBROOK / NTB Scanpix
RØNTGEN: Forhåndsfavoritt og regjerende Tour de France-mester Chris Froome må til røntgen etter å ha skadd håndleddet i et stygt fall på tirsdagens fjerde etappe. Det bekreftet Sky-sjef David Brailsford etter etappen. Foto: EPA / KIM LUDBROOK / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Forhåndsfavoritt og regjerende Tour de France-mester Chris Froome må til røntgen etter å ha skadd håndleddet i et stygt fall på tirsdagens fjerde etappe.

Det bekreftet Sky-sjef David Brailsford etter etappen.

- Han følte seg bra mot slutten, men skal ta et røntgen for å sjekke håndleddet, sa han.

Froome fikk flere skrubbsår i fallet som skjedde etter fem kilometer av tirsdagens 163,5 kilometer lange etappe.

Regjerende mester Froome er nummer fem i sammendraget. Han slo samme side av kroppen under et fall i Critérium du Dauphiné sist måned.

Tirsdagens etappe ble vunnet av tyske Marcel Kittel, hans tredje av fire mulige i Touren så langt. Norske Alexander Kristoff ledet hele oppløpet, men holdt ikke helt inn og ble nummer to.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer