Froome vurderer å sykle Vuelta a España

- Det ligger i kortene.

FEIRET TOUR-SEIER:  Chris Froome.  Foto: NTB Scanpix
FEIRET TOUR-SEIER: Chris Froome. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tour de France-vinner Chris Froome er sulten på mer suksess i 2015. Briten vurderer å stille til start i Vuelta a España om under en måned.

30-åringen imponerte med å vinne Tour de France sammenlagt etter knallsterk sykling de første ukene av treukersrittet. Nå vurderer Sky-rytteren også å sykle Grand Tour-rittet i Spania fra 22. august.

- Det er litt tidlig å si at det er 100 prosent sikkert, men jeg tror det er potensial til å si at det ligger i kortene, sa Froome til Sky Sports.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Om han går til topps i rittet vil det være en massiv prestasjon. Kun Jaques Anquetil i 1963 og Bernard Hinault i 1978 har vunnet både Tour de France og Vuelta a España i samme år. Froomes beste plassering fra sykkelløpet i Spania er en 2.-plass i 2011.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer