Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frøya seriemester i BLNO

Knuste Ulriken Eagles i sluttminuttene.

Frøya hadde aldri før tatt medalje i BLNO, men sikret førsteplassen i grunnserien med onsdagens seier i lokaloppgjøret i Bergen. Kampen endte 77-69 til gjestene som dermed også knuste Ulrikens håp om plass i det øverste mellomspillet.

Ulriken ledet 48-31 halvveis, men Frøya sto for et totalt sceneskifte i de to siste periodene.

- Vi spilte som et guttelag før hvilen. Jeg var forbannet på spillerne, og de tok seg skikkelig sammen. De forsto alvoret og at de spilte om seriemesterskapet, sa trener Terje Osland til NTB.

- Følelsen er veldig god nå, men vi hadde store problemer mot Ulriken. Nå er det utrolig artig. Vi har tatt vår første BLNO-tittel, fortsatte treneren.

Hjemmetap for Bærum

Bærums Verk Jets ville blitt serievinner med seier over Asker Aliens i den andre kampen onsdag, men tapte 92-101 for et Asker-lag som måtte vinne for å være sikker på å ta den siste plassen i øvre mellomspill.

Nabooppgjøret i Rykkinnhallen sørget for at alt er klart i BLNO før de to kampene som avslutter grunnspillet torsdag. Frøya er serievinner, Bærums Verk tar sølv og Harstad Vikings bronse.

Frøya og Bærums Verk stoppet begge på 20 poeng, men Frøya vant begge de innbyrdes oppgjørene. Harstad kan også komme opp i 20 poeng, men da vil Frøya ha seks poeng i innbyrdes oppgjør mellom de tre, Bærums Verk fire og Harstad to.

Asker tok siste plass i øvre mellomspill, mens Ulriken, Tromsø, Kongsberg og Kristiansand må nøye seg med det nederste.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media