Frp-topp i krangel med Aalesund-trener

Tålte ikke fleip.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Aafk-trener Per Joar Hansen får en gedigen skyllebøtte fra Frp-politiker og stortingsrepresentant Lodve Solholm, skriver Sunnmørsposten.

Lederen i kontroll- og konstitusjonskomitéen på Stortinget irriterer seg kraftig over Perrys uttalelser om at laget hans spilte «framskrittspartifotball» etter 1-1 mot Sparta i helga.

Sitatet som Hansen sier han har tatt med seg fra Ola By Rise i Rosenborg-tida er som følger: «Da løper du bare når det er til fordel for deg selv».

Den tidligere RBK-treneren sier i dag at bemerkningen var spøkefullt ment, men at han fortsatt synes uttrykket er fantastisk godt. Han mener Frp-politikeren må tåle såpass.


Solholm svarer med at Hansen må slutte å blande politikk og fotball, og ikke unnskylde sin egen udyktighet når laget svikter.

- De sier mye rart i Trondheim, det er tåpelige uttalelser. En drittkommentar, sier Solholm som har en sønn i Aafk-supporterklubben Stormen.

Solholm minner Hansen på at det antakeligvis er en god slump Frp-velgere blant Aalesund-fansen.

- Jeg trodde det var mer visdom hos Hansen enn som så. Jeg tror ikke han har peiling på Frps lagånd, sier politikeren.

Frp-topp i krangel med Aalesund-trener

Perry er kanskje heller ikke interessert, han bekrefter overfor Sunnmørsposten at han ikke er tilhenger av Frps politikk.

Derfor takker han også nei til Solholm tilbud om et par timers leksjon i partiets politiske program.

ARV FRA RBK: Framskrittspartifotball er et uttrykk Per Joar Hansen elsker. Han plukket det opp da han var RBK-trener. Foto: Scanpix
ARV FRA RBK: Framskrittspartifotball er et uttrykk Per Joar Hansen elsker. Han plukket det opp da han var RBK-trener. Foto: Scanpix Vis mer
IRRITERT: Lodve Solholm mener Aafk-treneren bør holde seg til fotball.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer