Fruelund klar til VM

Dansk nøkkelspiller kan være på plass i Norge til helga.

(Dagbladet.no): Det danske landslaget har i likhet med Norge slitt med skader i forkant av håndball-VM i Russland i desember.

Nå er en av de danske stjernene, Katrine Fruelund, friskmeldt fra øyeskaden, melder dansk TV 2.

Fruelund, som spiller i Leipzig, har vært undersøkt i Tyskland.

- Jeg har fått beskjed av legene om at jeg gjerne må starte igjen, så jeg er klar til både VM og Møbelringen Cup i Norge til helga, sier Fruelund.

Da hun ble intervjuet av TV-kanalen hadde hun foreløpig ikke fått tak i den danske landslagstreneren Jan Pytlick, men regner med at han plass til henne.

Pytlick sa tidlig forrige uke at han skulle se i slutten av forrige uke om Furulund ble klar i tide til Møbelringen Cup.

• Jan Pytlick ble i dag lansert som ny trener i GOG Svendborg. Han har tidligere kunngjort at han ville gi seg som trener for kvinnelandslaget etter VM, skriver dansk TV 2.

FRISKMELDT: Katrine Fruelund er kvitt øyeplagene som gjorde at hun sto over World Cup sist uke. Nå kan hun bli klar til Møbelringen Cup i Norge til helga. Foto: AP/Scanpix
FRISKMELDT: Katrine Fruelund er kvitt øyeplagene som gjorde at hun sto over World Cup sist uke. Nå kan hun bli klar til Møbelringen Cup i Norge til helga. Foto: AP/Scanpix Vis mer