Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martin Ødegaard

Frustrerende kveld for Ødegaard og Sociedad

Real Sociedad kjempet hederlig for å holde Barcelona unna - men ti minutter før full tid sørget Lionel Messi for at det ble et tap.

AVGJORDE KAMPEN: Etter en VAR-avgjørelse fikk Barcelona straffespark mot Real Sociedad, og Messi avgjorde. Video: Strive Vis mer
  • Barcelona - Real Sociedad 1-0

Lionel Messi scoret på straffe og sikret tre poeng for Barcelona i en kamp der det for Sociedad og Martin Ødegaard stort sett handlet om å holde stjernegalleriet unna.

Barcelona spilte rufsete innledningsvis. Ødegaard klarte å spille seg ned til linja, og men fikk ikke lagt inn. Da keeper Marc-Andre Ter Stegen skulle spille ballen ut, kom imidlertid en Sociedad-spiller og knabbet ballen fra ham.

Men stjernelaget fikk orden på sakene - Lionel Messi og Martin Braithwaite fant etterhvert et samspill som skapte noen farlige sjanser.

SENKET SOCIEDAD: Lionel Messi og Martin Ødegaard møttes i La Liga lørdag. Foto: REUTERS/Albert Gea
SENKET SOCIEDAD: Lionel Messi og Martin Ødegaard møttes i La Liga lørdag. Foto: REUTERS/Albert Gea Vis mer

Førstnevnte hadde kampen største sjanse etter en snau halvtime, men en reaksjonsredning fra Sociedad-keeper Alejandro Remiro sørget for at det fortsatt sto 0-0.

KJIP KVELD: For Ødegaard og Sociedad. Foto: NTB Scanpix
KJIP KVELD: For Ødegaard og Sociedad. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rett før pause hadde superstjerna enda en sjanse, da han prøvde å bredside ballen i venstre hjørne fra 10 meter. Denne gikk hårfint utenfor.

Sociedad var presset, men klarte å holde unna - helt til det var ti minutter igjen.

Barcelona fikk straffe, og Lionel Messi banket ballen kanonsikkert i mål. Det ble også tungen på vektskåla og tre poeng for Barcelona.

Hele Norges coronakart