Martin Ødegaard

Frustrerende kveld for Ødegaard og Sociedad

Real Sociedad kjempet hederlig for å holde Barcelona unna - men ti minutter før full tid sørget Lionel Messi for at det ble et tap.

AVGJORDE KAMPEN: Etter en VAR-avgjørelse fikk Barcelona straffespark mot Real Sociedad, og Messi avgjorde. Video: Strive Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Barcelona - Real Sociedad 1-0

Lionel Messi scoret på straffe og sikret tre poeng for Barcelona i en kamp der det for Sociedad og Martin Ødegaard stort sett handlet om å holde stjernegalleriet unna.

Barcelona spilte rufsete innledningsvis. Ødegaard klarte å spille seg ned til linja, og men fikk ikke lagt inn. Da keeper Marc-Andre Ter Stegen skulle spille ballen ut, kom imidlertid en Sociedad-spiller og knabbet ballen fra ham.

Men stjernelaget fikk orden på sakene - Lionel Messi og Martin Braithwaite fant etterhvert et samspill som skapte noen farlige sjanser.

Førstnevnte hadde kampen største sjanse etter en snau halvtime, men en reaksjonsredning fra Sociedad-keeper Alejandro Remiro sørget for at det fortsatt sto 0-0.

Rett før pause hadde superstjerna enda en sjanse, da han prøvde å bredside ballen i venstre hjørne fra 10 meter. Denne gikk hårfint utenfor.

Sociedad var presset, men klarte å holde unna - helt til det var ti minutter igjen.

Barcelona fikk straffe, og Lionel Messi banket ballen kanonsikkert i mål. Det ble også tungen på vektskåla og tre poeng for Barcelona.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer