Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frustrert Bohinen tviler på VIF-framtida

- Jeg har mistet en jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lars Bohinen tviler på om han har en framtid i Vålerenga etter at klubben har tilbudt Jan Erik Aalbu jobben som sportsdirektør.

Bohinen har fungert i stillingen det siste året, og selv om klubben sier de fortsatt ønsker å bruke ham, vet han ikke hva det innebærer.

- Jeg oppfatter det slik at jeg har mistet en jobb. Jeg er litt i villrede, jeg har ikke fått noen beskjed verken den ene eller den andre veien. Hvor jeg står oppe i dette her i øyeblikket, vet jeg ikke, sa Bohinen da han ble intervjuet av Vålerengas egen TV-kanal VIF-TV i pausen under kveldens kamp mot Elfsborg.

- Veldig frustrerende

Bohinen sier det er en rar situasjon å være i, og at det kunne vært «ålreit å vite» hva som har skjedd og hvorfor.

- Det er veldig frustrerende. Men jeg er veldig sugen på å gjøre en best mulig jobb for Vålerenga med de kvalitetene som jeg har. Hvis jeg kan få lov til å gjøre det, er jeg veldig fornøyd. Sånn som det ser ut i øyeblikket, er ikke det ønsket, sier han.

Bohinen vet rett og slett ikke hva slags rolle han eventuelt er tiltenkt, og tror ikke klubbledelsen vet det heller. Han hevder likevel at han ikke er bitter.

Elsker Vålerenga

VIL FORTSETTE: Lars Bohinen ønsker å fortsette å bruke evnene sine til beste for Vålerenga, men vet ikke om han får sjansen. Foto: Daniel Sannum Lauten
VIL FORTSETTE: Lars Bohinen ønsker å fortsette å bruke evnene sine til beste for Vålerenga, men vet ikke om han får sjansen. Foto: Daniel Sannum Lauten Vis mer

- Nei, jeg er ikke så bitter. Jeg elsker å jobbe for Vålerenga. Jeg er glad i klubben og alle menneskene som er her, sier han.

Likevel klarer han ikke å holde igjen en liten etterslenger mot klubbstyret.

- De som sitter i styret har det vervet, og får lov til å skalte og valte med klubben som de vil, og det er det de gjør, sier Bohinen med et lite smil.

• Se hele intervjuet med Bohinen på VIF-TV

image: Frustrert Bohinen tviler på VIF-framtida

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!