Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Champions League

Frustrert Celtic-profil: - Føles som om Deila er tilbake

 «Er som den første sesongen han var her.» 

JOBBET SAMMEN: Ronny Deila og Leigh Griffiths i et lykkelig øyeblikk mellom dem. Foto: NTB Scanpix
JOBBET SAMMEN: Ronny Deila og Leigh Griffiths i et lykkelig øyeblikk mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Angriperen Leigh Griffiths (26) er ikke fornøyd med tingenes tilstand i Celtic.

- Det føles som om Ronny Deila er tilbake. Situasjonen er som den første sesongen han var her, sier en frustrert Griffiths ifølge skotske aviser, deriblant Daily Record.

26-åringen - med ni landskamper for Skottland - sikter til sin egen spilletid i klubben. Han har ikke sluppet til så ofte som han ønsker. Nå koker det:

MISFORNØYD: Leigh Griffiths (til høyre) er misfornøyd med spilletida i Celtic. Her fra gårsdagens kamp mot Borussia Mönchengladbach i Champions League. Tyskerne vant 2-0. Foto: NTB Scanpix
MISFORNØYD: Leigh Griffiths (til høyre) er misfornøyd med spilletida i Celtic. Her fra gårsdagens kamp mot Borussia Mönchengladbach i Champions League. Tyskerne vant 2-0. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er skuffet. Alle som sitter på benken er skuffet. Men jeg må bare fortsette å jobbe hardt. Jeg må ta sjansen når den kommer, sier firebarnsfaren.

Ny smell

Utblåsningen kommer dagen etter at Celtic gikk på en ny smell i gruppespillet i Champions League. Onsdag ble Borussia Mönchengladbach for sterke på Parkhead og vant 2-0.

Griffiths ble byttet innpå etter 71 minutter. Celtic ligger sist i gruppe C, som også består av Barcelona og Manchester City.

I den skotske serien går det derimot bedre for laget som nå ledes av Brendan Rodgers. Celtic har 22 poeng, fire mer enn Aberdeen, etter åtte kamper.

Griffiths har bare spilt tre kamper fra start. I målprotokollen står det «3». Franskmannen Moussa Dembélé er Brendans førstevalg på topp.

Kulde

Da Ronny Deila tok over Celtic i 2014, var John Guidetti nordmannens yndling. Griffiths jobbet seg sakte, men sikkert tilbake. Nå føler han kulda fra Brendans skulder.

- Den eneste personen som kan få meg på laget igjen er manageren. Vi får se hva som skjer, sier han.

Ronny Deila ble løst fra Celtic-kontrakten i sommer. Han har skrevet under på en fireårsavtale med Vålerenga og starter formelt i januar.

Champions League, gruppe C
Barcelona330013-19
Manchester City31117-74
Borussia Mönchengladbach31023-63
Celtic30123-121

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!