Frustrert etter Liverpool-bud ble avslått

- Det var utrolig.

VIL BORT:  Dejan Lovren forteller at han allerede føler seg som en Liverpool-spiller. Foto: NTB Scanpix
VIL BORT: Dejan Lovren forteller at han allerede føler seg som en Liverpool-spiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den kroatiske midtstopperen Dejan Lovren vil bort fra Southampton og uttaler ifølge Liverpool Echo at han mentalt allerede er i Liverpool.

 Avisen siterer kroatiske Sportske Novosti, som har intervjuet Lovren om forsvarerens framtid.

Han kommer med relativt krass kritikk av Southampton og hevder at klubben har forsøkt å hindre ham en overgang til forrige sesongs serietoer Liverpool.

- Liverpool sendte et bud på 20 millioner pund (212 millioner kroner), og de (Southampton) betalte 9 millioner for meg. Det ville fått det dobbelte tilbake.

- På dette tidspunktet vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, og jeg liker det ikke. Det var utrolig at jeg for noen dager siden hadde et bud på 20 millioner pund. Det skjedde på morgenen, og på ettermiddagen hadde klubben sagt at jeg ikke var til salgs. For å være ærlig er hodet mitt allerede i Liverpool, raser Lovren.

Vil bort Lovren deltok nylig i fotball-VM i Brasil. Han har spilt én sesong i Southampton etter overgangen fra Lyon, og mye tyder på at den blir den eneste.

- Liverpool sendte et bud, og klubben unnlot å informere meg. Jeg fant ut om budet fra andre mennesker, noe som skuffet meg. Jeg innså at jeg ikke har noen framtid i Southampton, sier 25-åringen.

Flere engelske medier, deriblant troverdige The Telegraph, har tidligere skrevet at Lovren er på Liverpool-manager Brendan Rodgers' ønskeliste.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer