Frustrert Fagermo: - Kan stille spørsmål ved Tippeligaen

Odd ligger 15 poeng bak Rosenborg. Trønderne - på sin side - var ikke i nærheten av Europa League. 

IKKE FORNØYD: Nok en gang måtte Odd trener Dag-Eilev Fagermo se at laget tapte. Til høyre assistenttrener Jan Frode Nornes. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Nok en gang måtte Odd trener Dag-Eilev Fagermo se at laget tapte. Til høyre assistenttrener Jan Frode Nornes. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Odd - Vålerenga 1-2

SKIEN (Dagbladet): Odd og trener Dag-Eilev Fagermo (49) har vunnet én gang på de siste sju kampene i Tippeligaen. Likevel ligger laget på sølvplass - 15 poeng bak Rosenborg.

Søndag kveld vant Vålerenga 2-1 foran over 9000 tilskuere på Skagerak Arena. Det ga Fagermo nye, grå hår. Men trøsten er tabellplasseringen - andreplass - noe som også sier noe om de andre lagene.

- Du kan stille spørsmål ved Tippeligaen når Rosenborg er såpass suverene og de andre lagene ligger så langt bak, innrømmer Fagermo. Tar vi med at Rosenborg ikke var i nærheten av gruppespillet i Europa League, blir bildet enda dystrere.

- Det er en svakhet at Rosenborg er så mye bedre, og at vi ligger på sølv med en resultatmessig formsvikt. Det er en eventyrlig vårsesong som holder oss i toppen av tabellen, påpeker Fagermo.

Les også: Rekdal kvittet seg med seks kilo

Frustrert

Odd-treneren er frustrert. Samtidig mener han det er åpenbare årsaker til at Odds poengfangst svikter.

- Vi fikk litt for mye juling i juli. Det har gjort at spillerne enten har spilt halvskadet, ikke har spilt i det hele tatt - eller har kommet ut av form. Vi er ikke i nærheten av å være på vårt beste. Da er det en helt annen trøkk og intensitet. Nå går det sakte offensivt og defensivt, og da er vi ikke bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer