Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frustrert firemåls-Frank

Lampard er lei av å vente på Chelsea.

(Dagbladet.no): Frank Lampard skaffet seg nok et sterkt forhandlingskort med arbeidsgiver Chelsea da han som første midtbanespiller i Premier League-historien gjorde fire mål i en og samme kamp mot Derby.

Likevel vil ikke Roman Abromovitsj åpne rubelsekken for sin målkåte midtbanejuvel, hvis kontrakt går ut i 2009.

Iallefall ikke før sommeren.

29-åringen innrømmer at han preges av usikkerheten rundt egen fremtid, selv om både han og klubben helst ser at partene fortsetter samarbeidet.

- Klubbledelsen har kommet til meg noen ganger og sagt at de skal komme tilbake med noe, men det har de ikke gjort. Det betyr at de sier de vil vente til sommeren, og jeg vet ikke helt hva det betyr, sier Lampard til London Evening Standard ifølge Sky Sports.

- Hvis ingenting skulle skje, vil jeg ha ett år igjen av kontrakten, og det er ingen situasjon jeg ønsker å være i, påpeker den tidligere West Ham-spilleren.

USIKKER MÅLJEGER: Frank Lampard kunne feire fire mål i går. I dag er han mest opptatt av egen kontraktssituasjon. Foto; Reuters/Scanpix
USIKKER MÅLJEGER: Frank Lampard kunne feire fire mål i går. I dag er han mest opptatt av egen kontraktssituasjon. Foto; Reuters/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media