Frustrert Flo vil spille søndag

Tore André Flo er strekkskadd men har fortsatt ikke gitt opp håpet om å bli spilleklar for Rangers søndag. - Jeg gir ikke opp, sier Flo.

Flo har bare fått med seg 100 minutters Rangers-spill etter rekordovergangen fra Chelsea. Sist helg hinket han ut mot Motherwell, onsdag sto han over mot Aberdeen.

Nå regner Flo med å være tilbake i toppoppgjøret mot Hibernian lille julaften, men i beste fall er han kvitt skaden til kampen mot Dundee United søndag kveld.

- Jeg gir ikke opp, og vil fortsette med behandlingen på baksida av låret. Jeg vil selvfølgelig helst være frisk til denne kampen, men vi får se hvordan det går. Det er manageren som uansett har siste ordet, sier Flo til skotske Daily Mail.

Flo ergrer seg over at skaden kom så raskt etter 160-millionersovergangen, før han har klart å overbevise fansen om at han er verd pengene.

- Det er er veldig frustrerende at skaden kom så tidlig i Rangers-karrieren min. Jeg får i stedet være takknemlig for at den ikke er alvorlig. Men jeg tar ingen sjanser, så jeg er tvilsom med tanke på kampen søndag, sier Flo.

  • Rangers' og Nederland-stjeren Giovanni van Bronckhorst opereres i dag for lyskeproblemer.