MR BRANN: Erik Huseklepp vil gjerne være i Brann, men klubben vet ikke om den vil ha ham med videre.
MR BRANN: Erik Huseklepp vil gjerne være i Brann, men klubben vet ikke om den vil ha ham med videre.Vis mer

Frustrert Huseklepp. Kan tvinges vekk fra Brann

Ikke tilbudt ny kontrakt.

Lillestrøm - Brann 1-0 (1-0)

LILLESTRØM (Dagbladet): Ingen elsker Brann mer enn Erik Huseklepp (31). Ingen spillere er heller blitt elsket mer i Brann enn Erik Huseklepp.

Men etter sesongen kan «kjærlighetsforholdet» ta slutt. 31-åringens kontrakt med klubben går ut. Og han er ikke blitt tilbudt forlengelse.

- Når du ikke vet hva fotballframtida bringer, må du se deg om etter andre ting, sier Huseklepp etter 1-0-tapet for Lillestrøm onsdag kveld.

Les kampreferat her

Frustrerende Han kom innpå de siste 28 minuttene i solskinnet på Åråsen, men klarte ikke å snu kampen til Branns fordel. Sannheten er at situasjonen blir stadig mer frustrerende mellom de sju fjell.

Huseklepp vil gjerne fortsette i klubben. Han er «Mr. Brann». Nå vet han ikke hva som skjer etter sesongen. Å legge opp er helt uaktuelt for den tidligere landslagsspilleren.

- Jeg skal spille fotball i mange år til. Jeg føler at jeg er god nok for en toppklubb, sier Huseklepp, som også har spilt i Bari, Portsmouth og Birmingham.

- Jeg er åpen for andre ting. Jeg må være dét hvis jeg skal fortsette å spille fotball.

Skader Sesongen startet bra. Men de siste ukene har han slitt med skader.

- Jeg har hatt trøbbel med låret og kneet og mistet trening. Nå trener jeg for fullt. Det må jeg for å prestere, sier han. Siste håp er imidlertid ikke ute: Hvis han presterer gjennom sommeren og høsten, kan han bli tilbudt forlengelse.

Trener Lars Arne Nilsen ville ikke snakke om Huseklepps situasjon onsdag kveld.

Angrepsspilleren mener Brann fortjente minst ett poeng.

- Men vi scoret ikke. Det gjorde de, og det er dette som teller, sier han.

- Spillemessig var vi det beste laget.

SURT:  Brann-trener Lars Arne Nilsen var en smule betuttet da han ruslet over Åråsen-matta etter kampen. - Surt, mente han om at det ikke ble poeng.
SURT: Brann-trener Lars Arne Nilsen var en smule betuttet da han ruslet over Åråsen-matta etter kampen. - Surt, mente han om at det ikke ble poeng. Vis mer